Een sluitend NEN 3140/9140 aanwijsbeleid opzetten.   

 

 Voorbeeld van een NEN 3140 aanwijzingsformulier.

 

 

  

Als er sprake is van een aanwijsbeleid in het bedrijf is het raadzaam om hier een duidelijke, bij voorkeur digitale, database van te voeren.

In een dergelijke database worden alle medewerkers die een NEN 3140 /9140 training hebben gevolgd en in het bezit zijn van een certificaat genoemd.

 

Via de ingevoerde gegevens zoals de datum van het afgegeven certificaat en aanwijzing alsmede de gevolgde elektrotechnische opleiding(en) kan dan eenvoudig worden aangetoond dat het door het bedrijf gevolgde NEN 3140 /9140 beleid geheel op orde is.

Als wergever voldoet u dan tevens aan de z.g. zorgplicht zoals verplcht gesteld in het Burgerlijkwetboek.

 

Via een automatische datumomkleuring kan in een digitale database tevens worden aangegeven wanneer een medewerker voor een NEN 3140 /9140 training of herinstructie in aanmerking komt, het inplannen wordt op deze manier voor u een stuk eenvoudiger.

Ook in het geval van een audit kunt u zo direct aantonen dat uw NEN 3140 /9140 beleid geheel op orde is.

 

Mocht u niet over een dergelijke database beschikken bieden wij u de mogelijkheid om in onderling overleg deze voor u op te zetten.

Dit geldt ook voor het in uw huisstijl ontwerpen van de verschillende aanwijzings-formulieren voor monteurs en leidinggevenden.

Deze formulieren worden door ons in sjabloonvorm tegen meerprijs geleverd.

 

   

Op het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend uw wensen kenbaar maken en een offerte aanvragen.

hsdehaan@kpnmail.nl